Tel: 040 2461 026

Menu

Cesar/Mensendieck en mindfulness trainer

Jasper Hermans

Mijn therapie richt zich op het geven van oefeningen die je leren om jezelf beter te leren kennen, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Mijn doel als oefentherapeut is dat jij zelf weet waar je klachten vandaan komen, en hoe je toe kan werken naar een gezonde manier van leven en bewegen. De behandeling draait om wat jij wilt bereiken en is pas geslaagd als je zelfstandig instaat bent om goed voor jezelf te zorgen.

Als mindfulness trainer kan ik je begeleiden in het beoefenen van aandacht en je leren om deze oefeningen toe te passen in je dagelijkse leven. Op welke momenten vind jij het moeilijk om rustig te blijven? Wanneer raak jij jezelf uit het oog? We kunnen samen kijken naar wat jij tegenkomt in je dagelijkse leven en hoe mindfulness je daarbij zou kunnen helpen.

Je kunt bij mij terecht voor allerlei lichamelijke klachten zoals: rug- en nekklachten, klachten aan de gewrichten (bekken, knie, enkel, voet, arm, schouder, pols), lichamelijke aandoeningen, houdingsafwijkingen, maar ook voor spanning- en stress-gerelateerde (lichamelijke) klachten.

Voor informatie of een afspraak ga naar de contactpagina.