Tel: 06 4962 0392

Kan ik afspreken om mijn triggerpoints te masseren

Een therapie volgen waar bij je niet geleerd wordt  zelf in actie te komen met het doen van opdrachten en / of oefeningen werkt naar mijn idee niet. Ik zeg het nu even heel kort door de bocht; vaak heb jezelf de klacht / pijn (onbewust) veroorzaakt dus kan ook jij alleen de klacht of de pijn verminderen of opheffen……..maar dat moet je dan wel uitgelegd en verteld worden hoe je dat moet doen.

In beginsel zal ik je opgang helpen met het masseren van je triggerpoints maar al snel leer ik je dit zelf te doen, wat vaak beter werkt en je eerder pijn vermindering voelt. Hiermee zeg ik niet dat een massage niet goed voor je is,  zeker als ondersteuning kan het positief werken. Maar wil je echt van je pijn of klachten afkomen dan zal jezelf ook in actie moeten komen. Ik ga dan ook het liefst een samenwerking met je aan. Zoals de Guasha therapie; daarvoor moet je wel bij mij moet zijn want dat is vrijwel niet zelf te doen.

Geverifieerd door MonsterInsights