Tel: 06 4962 0392

BurnOut depressie overspannen spanningsklachten

Stress gerelateerde klachten

Hoofd en lichaam met elkaar verbinden
Ontdek de kracht van Triggerpoint therapie en de Mind-Body connectie om stress, burn-out en spanningsklachten te verminderen. 

Hoe het werkt
In onze drukke wereld is het gemakkelijk om overbelast te raken door stress, burnout en spanningsklachten. Triggerpoint therapie maakt gebruik van de verbinding tussen lichaam en geest om spanningen los te laten en het herstelproces te bevorderen. Door de Mind-Body connectie maak je verbinding op het emotionele en mentale aspect van de oorzaak van stress en burn-out. De therapie werkt via de rug op het nervus Vagus gebied., de tiende hersenzenuw die zorgt voor rust en ontspanning.  Ook de ademhaling wordt ingezet bij deze methode.

Door bewustwording, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen leren we je hoe je stress en spanning kunt loslaten, je gedachten kunt kalmeren en een diepe innerlijke rust kunt bereiken. We zetten de kracht van je eigen geest in om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te stimuleren.

Triggerpoint therapie in combinatie met de Mind-Body connectie geeft je de tools en het inzicht om zelf de regie te nemen over je welzijn. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en geest, en leert hoe je zelf stress kunt verminderen en veerkracht kunt opbouwen.

Klachten aan:

Geverifieerd door MonsterInsights