Tel: 06 4962 0392

Tarieven en vergoedingen 2024

Basis verzekering

 • Oefentherapie bij kinderen onder de 18 jaar is volledig vergoed zonder een aanvullende verzekering.
 • Patiënten van 18 jaar en ouder met een chronische ziekte. Ik behandel geen cliënten met een chronische ziekte, alleen Post operatieve indicaties met een chronische verwijzing. Voor alle andere cliënten is mijn advies; zoek een collega, die is daar veel beter in. 

Verzekering aanvullend.

Ik heb in 2024 een contract met :
CZ dit is ook OHRA, Nationale Nederlanden, CZdirect, PZP en JUST
VGZ dit is ook IZZ, IZA, UMC, UNIVé, ZEKUR, Bewuz, United Consumers, Zorgzaam.

ALLE ONDERSTAANDE TARIEVEN GELDEN OOK VOOR TELEFONISCHE- EN /OF VIDEOCONSULTEN. De zorgverzekeraar maakt geen onderscheid tussen een fysieke of een digitale / telefonische  consult.

“Ik heb een aanvullende verzekering bij een zorgverzekeraar waar jij geen contract mee hebt; krijg ik dan niets vergoed? “
Bij een aanvullende verzekering bij een zorgverzekeraar waar ik géén contract mee heb, krijg je altijd een deel of  alles vergoed. Gemiddeld tussen de 60% – 100%. Wil je precies weten hoeveel dit is, neem dan contact op met je zorgverzekeraar of kijk op hun website.

Hoe ga ik dat betalen en hoe krijg ik mijn geld terug?
Je betaalt de behandeling aan mij met PIN, QR-code, Betaalverzoek of Cash. De factuur stuur ik je digitaal op en dien je zelf in bij je zorgverzekeraar; in de meeste gevallen kan je dit digitaal doen.

Gecontracteerde zorg (voor mensen die verzekerd zijn bij VGZ en CZ) .  Ik stuur de zorgverzekeraar rechtstreeks de rekening, daar hoef je niets voor te doen.

Niet-gecontracteerde zorg.
Mijn behandeltarief wanneer u niet verzekerd bent bij VGZ of CZ:
is voor meer dan 30 jaar werkervaring, scholing en studie tot Oefentherapeut  expert spierspecialist (Triggerpoint- en Guashatherapie) in het behandelen van spier-, zenuw- en gewrichtsklachten, houding en beweging;

  • de behandelingen zijn hierdoor effectiever;
  • Effectiever dus je hebt sneller resultaat; Je bent korter in behandeling;
  • de  behandeltijd is 20-25 min.  U kan ook kiezen voor een afspraak van 40-45 min. ( 1,5 behandeling wordt in rekening gebracht) of 60 min. ( is een dubbele afspraak; 2 zittingen)
  • wil je echt resultaat, een duurzame oplossing dan kan ik je helpen;
  • ik geef je toegevoegde waarde wat jou verder helpt;
  • ik help je bij versterking van je zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en eigenwaarde.

Ik leer je behandeltechnieken die je zelfredzaam maakt. Je zit niet vast aan een vooraf aantal afgesproken behandelingen. Je bent altijd vrij om op elk moment te stoppen wanneer je wil. Wanneer jij voldoende informatie, advies, oefeningen etc. hebt aangereikt gekregen waar je zelfstandig mee verder kan, dan kun je al besluiten om de therapie te stoppen of de vervolgafspraak te verschuiven.

De Eerste afspraak.
De eerste afspraak duurt gemiddeld 45-50 minuten (is een dubbele afspraak) Dit is nodig voor het voorbereiden van het dossier, anamnese (ziektegeschiedenis), intake, onderzoek en een eerste behandeling. En 10-15 min administratietijd om alle gegevens in het dossier te zetten.

Als je géén  aanvullende verzekering hebt of je bent verzekerd bij een zorgverzekeraar waar ik geen contract bij heb, kost de eerste afspraak  € 107,75
Iedere vervolg afspraak van 25 min € 43,50.
Iedere vervolgafspraak van 40-45 min € 65,25 .
Iedere vervolgafspraak van 55-60 min € 87,00.

Voor VGZ en CZ verzekerden uit de aanvullende verzekering;
Iedere vervolgafspraak van 20-25 min. wordt vergoed uit de aanvullende verzekering (mits toereikend), daar hoeft u niets voor te doen.
Iedere vervolgafspraak van 40- 45 min. kost een halve zitting uit de aanvullende verzekering (mist toereikend).  
Iedere vervolgafspraak van een uur kost een volledige extra zitting uit uw aanvullende verzekering.

Afspraak afzeggen of verzetten.
In dien je bij verhindering tenminste 24 uur tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Onder alle andere omstandigheden wél, ook bij overmacht en álle corona- gerelateerde afzeggingen.
Krijg je het niet voor elkaar om op tijd op je afspraak te komen en je bent te laat om af te zeggen, dan mag je ook in jouw plaats iemand anders sturen ongeacht de klacht.

Afspraken op maandag annuleren? Graag op vrijdag vóór 18.00 uur.

Geverifieerd door MonsterInsights