Tel: 06 4962 0392

Disclaimer

Oefentherapie Eindhoven betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie.

Oefentherapie Eindhoven aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze website. De informatie is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op de individuele situatie van de gebruiker.

De toepassing van de informatie en de gevolgen van aan de hand daarvan vastgelegde afspraken hangen af van ieders persoonlijke situatie. De informatie kan niet worden gehanteerd als een vervanging van persoonlijk advies.

Deze website bevat hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast wordt vanuit tal van websites links gelegd naar deze site. Oefentherapie Eindhoven is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Oefentherapie Eindhoven.

Geverifieerd door MonsterInsights