Tel: 06 4962 0392

Kennismaking

De voorbereiding

Je kunt zonder verwijzing van uw huisarts bij mij een afspraak maken. Als je het afspraakformulier hebt ingevuld en verzonden dan zijn je gegevens al verwerkt en uw klacht voorbereid bij je eerste gesprek. Lees je ook even de behandelovereenkomst door?

Mijn therapie: De gouden Driehoek

Mijn werkwijze is uniek De één kan niet zonder de ander ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden voor een optimaal eindresultaat. De behandeling is individueel, je hebt mij altijd als therapeut. De therapie bestaat uit:

  • Leren van huiswerkoefeningen. Dit zijn een paar eenvoudige rekoefeningen.
  • Houdingscorrecties in het dagelijkse leven, werk en/of sportieve inspanning.
  • Zelfmassage techniek leren met de Triggerpoint methode. En ik geef je ter ondersteuning en herstelbevordering Guasha behandelingen.

Goede zelftherapie betekend minder zorgkosten

Hoe meer je zelf kan hoe minder je mij nodig hebt en zorgkosten bespaart! Samen proberen we je klacht te achterhalen en de pijn op te lossen/verminderen. Als spierenspecialist leer ik je de zelfmassage techniek volgens de Triggerpoint methode. Je zal verbaasd zijn over het effect en het resultaat ervan. De Fascia/Guasha therapie werkt extra op het herstellen van je spieren.

Ik heb een contract met VGZ en CZ . 

Een Oefentherapeut die net van de opleiding komt krijgt net als ik het Basis Oefentherapie tarief betaald door de zorgverzekeraar. Door mijn werkervaring en expertise kost een behandeling van 25 min € 41,00.

  • is voor meer dan 30 jaar werkervaringscholing en studie tot oefentherapeut expert spierspecialist (Triggerpoint- en Guashatherapie) in het behandelen van spier- en gewrichtsklachten, houding en beweging.
  • De behandelingen zijn hierdoor effectiever
  • Effectiever dus je hebt sneller resultaat; Je bent korter in behandeling.
  • De afspraken duurt 25-30 minuten.
  • Voor een goed resultaat en een duurzame oplossing kan ik je helpen.
  • Gratis mentale ondersteuning.
  • Ik help je bij versterking van je zelfvertrouwen, zelfredzaamheid en eigenwaarde.

Tevens leer ik je behandeltechnieken die je zelfredzaam maakt. Je zit niet vast aan een vooraf aantal afgesproken behandelingen. Je bent altijd vrij om op elk moment te stoppen wanneer je wil. Wanneer jij voldoende informatie, advies, oefeningen etc. hebt aangereikt gekregen waar je zelfstandig mee verder kan kun je al besluiten om de therapie te stoppen.

Heb je géén aanvullende verzekering of ben je verzekerd bij een zorgverzekeraar waar ik geen contract bij heb, dan betaal je per behandeling met PIN, Betaalverzoek of contant € 41,00 per behandeling.  Je kan de factuur, wanneer je een aanvullende verzekering hebt, digitaal indienen bij je zorgverzekeraar.

Ik ben verplicht de verwijzend arts op de hoogte te houden van het verloop van de behandeling. Komt u uit eigen initiatief dan gaat er een kort screeningsrapport naar uw huisarts bij aanvang van de therapie. Bij het afsluiten van de therapie gaat er een eindrapportage naar de huisarts en de verwijzer. Deze rapportage heeft niet alleen als doel de arts op de hoogte te brengen van het resultaat van de therapie maar ook om uw medische dossier up-to-date te houden.

 
 
Geverifieerd door MonsterInsights