Tel: 06 4962 0392

Afspraak maken/afmelden

Een afspraak maken kan met en zonder verwijzing; de meesten komen zonder verwijzing. Je kunt bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen. Ook na een telefonische afspraak wil ik je vragen het aanmeldformulier in te vullen zodat ik voorbereid naar je verhaal kan luisteren.

  • Bij je eerste afspraak een ID Tonen (paspoort, rijbewijs of een ID kaart)
  • Handdoek meebrengen.
  • Behandelingen aan huis worden alleen gegeven in de wijk Prinsejagt 3 in Eindhoven. Hier heb je een verwijzing voor nodig van je huisarts of een specialist.
  • Voor telefonische afspraken of afspraken met video/beeldbellen (ClickDoc), gelden de normale behandeltarieven.  De zorgverzekeraar vergoedt deze behandelingen ook tegen het normale behandeltarief.
  • Bij video / beeldafspraken heeft u een matje of kleed nodig waar u op kunt liggen. 

Op tijd afmelden
Indien je bij verhindering ten minste 24 uur tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekning gebracht. Onder alle andere omstandigheden wel, ook bij overmacht. 
Voor afspraken op dinsdag t/m vrijdag 24 uur van te voren afbellen. Als je een afspraak op maandag wilt afbellen, graag op vrijdag vóór 18.00 uur of spreek het antwoordapparaat in. Voorkom dat het volledige behandeltarief in rekening wordt gebracht, ook eventuele eigen bijdrage.
Ben je niet in staat om zelf te komen en ben je te laat met afzeggen, dan mag je ook iemand in jouw plaats sturen; ongeacht welke klachten hij / zij heeft. Of neem op tijd contact op 06-49620392 of stuur een email naar info@oefentherapieeindhoven.nl