Tel: 06 4962 0392

Afspraak maken/afmelden

Een afspraak maken kan met en zonder verwijzing; de meesten komen zonder verwijzing. Je kunt bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen. Ook na een telefonische afspraak wil ik je vragen het afspraakformulier in te vullen zodat ik voorbereid naar je verhaal kan luisteren.

  • Bij je eerste afspraak graag een ID Tonen (paspoort, rijbewijs of een ID kaart)
  • Handdoek meebrengen.
  • Behandelingen aan huis worden alleen gegeven in de wijk Prinsejagt 3 in Eindhoven. Hier heb je een verwijzing voor nodig van je huisarts of een specialist.
  • Voor telefonische afspraken of afspraken met video/beeldbellen  gelden de normale behandeltarieven.  De zorgverzekeraar vergoedt deze behandelingen ook tegen het normale behandeltarief.
  • Bij video / beeldafspraken heeft u een matje of kleed nodig waar u op kunt liggen. 

Op tijd afmelden
Je kunt de afspraak kosteloos afzeggen  tot 24 uur voor je afgesproken tijd. Daarna wordt altijd  de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Ook bij overmacht. 
Als je een afspraak op maandag niet door wilt laten gaan, graag op vrijdag vóór 18.00 uur of spreek het antwoordapparaat in. 
Ben je niet in staat om zelf te komen en ben je te laat met afzeggen, dan mag je ook iemand in jouw plaats sturen; ongeacht welke klachten hij / zij heeft en ook bij een onbekende voor mij! Of neem contact op 06-49620392 of stuur een email naar info@oefentherapieeindhoven.nl

Geverifieerd door MonsterInsights