Tel: 040 2461 026

Menu

Afspraak maken/afmelden

Dit kan ook zonder verwijzing. Je kunt bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen. Ook na een telefonische afspraak wil ik je vragen het aanmeldformulier in te vullen zodat ik voorbereid je verhaal kan aanhoren.

  • Bij je eerste afspraak een ID Tonen (paspoort, rijbewijs of een ID kaart)
  • Handdoek meebrengen.
  • Alle medische en paramedische beroepen vragen je een behandelovereenkomst in te vullen. Wil je deze uitprinten en ondertekend en bij je eerste afspraak meebrengen?
  • Behandelingen vinden plaats in de praktijk en op afspraak. Op verzoek kan de behandeling ook thuis worden gegeven, dit kan alleen met een verwijzing van je huisarts of specialist.

Op tijd afmelden
Indien je bij verhindering ten minste 24 uur tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekning gebracht. Onder alle andere omstandigheden wel, ook bij overmacht.  Voor afspraken op dinsdag t/m vrijdag 24 uur van te voren afbellen. Als je een afspraak op maandag wilt afbellen, graag op vrijdag vóór 18.00 uur of spreek het antwoordapparaat in. Bij verzuim wordt altijd het volledige behandeltarief in rekening gebracht, ook eventuele eigen bijdrage.