Tel: 06 4962 0392

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Oefentherapie Eindhoven
Average rating:  
 37 reviews
 by Henk van den Heuvel
Nekpijn en migraineaanvallen

Na een val met de fiets eind december 2015 heftige nekpijn. Verschillende Peuten hielpen niet. Oefeningen met de pindabal in de nek brachten snel verbeteringen. Vandaag, 25 augustus 2021, afsluiting na 6 sessies en aanvullende oefeningen voor de rug en nek. Daadkrachtige behandelingen door Linda. Bedank voor de behandelingen , met ondersteuning door Guasha.

 by Corina
stress gerelateerde pijn

Na Corona in Burn-out beland. Veel pijn klachten, maar door Linda's holistische kijk op het leven raakte zij bij mij de juiste snaar. Door tips en adviezen keek ik na de 1e behandeling al meteen positiever het leven in. Ze is rechtdoor zee en daar heb ik veel aan gehad. Door de oefeningen die linda me mee gaf, ga ik op een positieve manier met mijn lichamelijk ongemak om. Ik ga zeker nog gebruik maken van haar behandelingen indien nodig.

Bedankt Linda!

 by Wendy
Geholpen aan mijn rugklachten

Via mijn huisarts ben ik bij Linda terecht gekomen. D.m.v. oefeningen en het geven van fijne adviezen, mindset doet veel, was ik na enkele afspraken van mijn klachten af. Mocht ik in de toekomst weer rugklachten krijgen, dan ga ik zeker weer naar Linda

 by Marion van Lienen
triggerpointbehandeling

In september 2020 ben ik(80+) na wat speurwerk uitgekomen bij de triggerpointsbehandeling. Hiervoor van Linda prima advies en huiswerk meegekregen. Mijn triggerbeen loopt weer als een kievit. Met een regelmatige Guashabehandeling en voorzien van de nodige tips kan ik de hele wereld weer aan. Ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van deze bijzondere therapie. Hartelijk dank Linda.

 by Fons
Rugklachten

Een aantal jaren geleden hernia's gehad. Toen door Linda SUPER geholpen met oefeningen en zonder operatie opgelost !
Vorig jaar operatie gehad en daardoor werd alles beperkt (60+) tot lopen. Wilde nu weer actiever worden. Na een bezoekje de perfecte oefeningen mee gekregen en kan nu al weer (na 7 jaar) een stukje joggen 😀 😀
Dus alleen maar TOP.

 by Luck
goed geholpen

Linda heeft mij oefeningen gegeven die mijn klachten voor een flink deel verholpen hebben. Afname klachten ook in combinatie met afname stress
Ze is zeer betrokken en leerde mij te luisteren naar mijn lichaam.

 by Inge smits
Geweldige therapie

Wat een geweldige resultaten al na 2 behandelingen triggerpoint therapie! Linda geeft hele goede uitleg en bruikbare adviezen. Ik merk nu al dat er echt iets aan het veranderen is en het oefenen thuis ga je vanzelf doen omdat het werkt!!!

 by jos smits
spierspanningsklachten onderrug en hamstrings

Wat een verbetrering na een paar weken al een verschil ,Linda laat je goed vertellen wat de klachten zijn interpreteerd daar goed op ,geeft goede uitleg en maakt foto van wat je moet doen .
Daarna kun jezelf aan de gang ,ze gaf mij na een paar weken nog een extra oefening en het resultaat is er.
verreiste is wel zelfdicipline en met aandacht je oefeningen goed uitvoeren.
Dus niet effe snel.
Haar motto is beter de helft van je rug/ oefening goed uitvoeren en de volgende dag de rest dat is beter als alles snel afraffelen.
Ik heb er een heel goed gevoel bij gezien het resultaat.

Aldus een Zeer tevreden klant👍

 by Ina Hoogendoorn
Pijn in been s'nachts

Na 2 keer Linda te hebben bezocht - op afstand, dat gaat heel gord- kan ik nu thuis iedere 3de dag mijn oefeningen doen. Die 2 balletjes in een sok zijn pijnlijk op de gevoelige plekken in mijn rug, maar de uitwerking is de moeite waard! Ik slaap weer beter en houd me goed aan de regel:
Ontspannen op de balletjes te liggen! Dank!

 by Manon

In tijdens van corona, zit naar de fysio gaan er even niet in. Om die reden kwam ik na Googlen op "rugpijn verkeerde werkhouding" op deze website uit en stelde ik per e-mail een vraag. Linda belde mij snel terug en wist door een aantal vragen welke oefening zou kunnen helpen. Door deze duidelijke uitleg is de pijn na een week al (bijna) weg. Bedankt!

 by Carolien

Ben nog onder behandeling van Linda, ik heb klachten aan mijn onderarmen, schouders en schouderbladen en nek. Ze is heel professioneel en ze werkt op een hele toegankelijk manier. Je voelt je op je gemak en geeft goede uitleg hoe het lichaam werkt en waardoor klachten kunnen ontstaan en waar je op moet letten. Verder geeft ze goede tips die je in je dagelijks leven toe kunt passen. Ook de oefeningen voor thuis helpen bij het verminderen van de klachten.

 by Anouschka van wanrooij

Ik ben 2 jaar geleden en nu weer bij haar geweest, ik zou geen andere therapeut willen hebben. Ze is heel vakbekwaam. Door dat ze heel diverse therapie methodes hanteert en naar het hele lichaam kijkt ben ik zelf hierdoor ook weer vlugger aan het werk. Ik ga zeker onderhoud momenten inplannen bij haar.

 by Carla van Vroenhoven
Carla

Al een maand heftige buikpijn en hoge rugpijn gehad.
Nooit eerder zo'n onuitstaanbare pijn gehad.
Na een uitgebreid onderzoek van bloedbeeld en longen kon dat niet de oorzaak zijn.
Ik kon meteen bij Linda terecht. Door haar deskundig advies en heldere uitleg over wat het dan wel zou zijn, nu al meteen een fikse verbetering.
Zelfs zo goed dat ik alweer kan gaan werken.
Bedankt Linda voor je professionele aanpak.
Dankzij jou hoef ik nu geen nare onderzoeken te laten doen.

 by Jacqueline Broeren
Veel geleerd

Linda leert je hoe je, met eenvoudige hulpmiddelen en door oefeningen, je zelf kan helpen. Ik heb veel van Linda geleerd.

 by Mirjam
Hoofd- nek en schouderklachten

in juni 2015 kreeg ik hevige pijnen in mijn hoofd, nek en schouders en ga zo maar door. Na onderzoeken in ziekenhuis kwam ik niet verder. Lag aan mijn spieren. Een halfjaar gewone therapie gehad. Klachten verdwenen niet.
Uit eindelijk bij Linda terecht gekomen voor Triggerpoint therapie.
Een aanrader. Het heeft mij enorm geholpen. Op dit moment weer even een opfrissing bij Linda, daar ik mijn eigen niet helemaal in acht genomen heb.
Weer heb ik er enorm baat bij. Tevens een aantal keren Guasha therapie gehad. Heftig maar het werkt super.
Ik ben Linda ook zeer dankbaar voor de therapieën.

 by Willem
Pijn in nek en schouder

Na jaren last en pijn te hebben van nek/schouder heb ik met fysio/manuele therapie, osteopathie en dry needling geen resultaten bereikt..Om niet bij voorbaat te denken hier is niets meer aan te doen ben ik op advies bij Linda terecht gekomen.Na een viertal behandelingen en zelf zeer regelmatig te oefenen voel ik me nu al een ander mens.Ik zal de triggerpoint en oefentherapie voorlopig blijven volgen daar ik er van overtuigd ben dat dit voor mij en wie weet velen anderen met dezelfde klachten een verademing is.

 by Brigitte
Fijn en betrouwbaar

Krakende knieën, steken en pijnscheuten, zeurende pijn aan mijn voeten. Artrose, slijtage, gescheurde meniscus dat was wat de dokter dacht. Na een foto/botmeting was van dit alles gelukkig geen spraken...Maar wat nu? Via via kwam ik bij de oefentherapie van Linda den Otter terecht. Een erg fijn en betrouwbaar persoon. Zij leerde mij specifieke oefeningen voor mijn klachten en maakte mij bewust van het feit dat vele kwalen zelf op te lossen zijn. Hele simpele oefeningen die je makkelijk in je dagelijkse leven kan toepassen maakte het voor mij nog aantrekkelijker. Zij geeft je tips en tools waarmee je thuis lekker aan de slag kan. En het resultaat mag er wezen! Na 2 keer toepassen van haar oefeningen had ik al beduidend minder pijn. Nu 3 weken verder heb GEEN last meer van mijn knieën. De oefeningen blijf ik nog dagelijks doen om niet in mijn oude patroon terug te vallen. Kortom, de oefentherapie van Linda was mijn redding! Een uitkomst! Dankbaar dat het mij heeft geholpen. Als ik ooit nog eens lichamelijke klachten heb zal ik zeker weer terug gaan naar Linda! Het is iedereen aan te raden.

 by Anny
Slapeloze nachten

Ik had erg veel last van pijn in nek schouder arm en achterhoofd.
Had al van alles ondernomen.....het werd steeds erger,ik wist niet meer wat ik er mee aan moest! Op het internet gaan zoeken. Kwam bij Linda uit. Had meteen een goed gevoel. Met nu prima resultaat.
Linda heeft me geleerd,goed op m'n grenzen te letten. Gaf tips en behandelde in overleg met mijn pijn grens. Dit voelde echt heel goed. Triggerpoint massage vind ik super, hulpmiddelen van Linda mee naar huis genomen. Dit werkt perfect. Een zeer goede aanpak. Iedere dag, thuis gericht oefeningen doen,die Linda je op de praktijk heeft geleerd. Ik ben er erg blij mee. Het is echt geweldig. Het gaan nu heel goed met mij? Dus een aanrader! Linda hartelijk bedankt!!!!

 by Sanne
Veel symptoombestrijding, geen resultaat!

Loop al jarenlang bij fysiotherapie, neuroloog, chiropractie, grotendeels symptoombestrijding. Bij Linda heb ik geleerd waar de pijn van komt, welke spieren daar allemaal een rol kunnen spelen en hoe ik deze kan ontspannen. Ik ben echt veel verder gekomen, natuurlijk moet je het zelf in de praktijk brengen, maar de tools van Linda gekregen. Ik ben echt erg vooruitgeholpen Linda, super bedankt!

 by Franca
Heel snel resultaat

Bij Linda staat de patiënt echt op 1, ze geeft je handvaten om uiteindelijk niet afhankelijk te zijn van haar als therapeut. Waar de dokter en andere therapeuten mij niet konden helpen, kon Linda dat wel. Hoe snel je al resultaat hebt is ongelooflijk, al moet je er zelf natuurlijk ook echt wat voor doen. Ik weet nu de signalen te herkennen en vooral ook wat te doen. Linda je bent een topper!!! Ik zal je zeker aanraden.

 by Froukje
Jaren last van mijn nek en schouders/rug

Ik heb al jaren last van mijn nek en schouders/rug. De behandeling van Linda heeft mij van de constante pijn afgeholpen. En als het nog eens vast zit in mijn nek en pijnlijk is , heb ik geleerd hoe ik dat zelf kan aanpakken. Linda heeft mij uitstekend geholpen.

 by Raimond
Spierpijn in rug en arm

Forse spierpijn in rug en linker arm. Oorzaak foute zit houding. Linda wees me goed op weg, waardoor na 5 sessies de klachten vrijwel over waren + duidelijke aanwijzingen om de restklachten verder zelf weg te werken en voorkoming van herhaling. Linda's aanpak is een aanrader.

 by Monique
Vervelende klachten aan mijn enkel en been

Linda verstaat haar vak! Ze wist mij snel te verlossen van vervelende klachten aan mijn enkel en been. Met eenvoudige hulpmiddelen en oefeningen die ik makkelijk thuis kan doen.

 by Elsbeth

Al een tijdje had ik regelmatig hoofdpijn en oorpijn. Ik had al van alles geprobeerd, maar niets leek te helpen. Linda kwam er al snel achter waardoor het veroorzaakt werd. Dat was echt geweldig. Het probleem zat dus niet in mijn hoofd maar in de spieren in mijn hals en nek. Door zelf de spieren in mijn hals te (laten) masseren,te letten op mijn houding en dit dagelijks te blijven doen, is mij hoofdpijn weg. Ik moet het wel goed bijhouden. De oefeningen, adviezen, deskundigheid en persoonlijke aandacht van Linda hebben heel veel resultaat. Ik zou zeker aanraden om naar Linda te gaan, want in mijn geval heeft het er voor gezorgd dat ik geen medicijnen hoefde te gebruiken. Nu ken ik de oorzaak en ik weet wat ik er aan kan doen.

 by Chantal
Nekklachten door een whiplash

Ik ben bij Linda terecht gekomen vanwege nekklachten door een whiplash.
Door middel van triggerpointtherapie was ik binnen 2 weken van mijn klachten af!!! Linda is een therapeute die zeer bekwaam is, interesse toont in de cliënt en ook altijd een luisterend oor biedt. Kortom ik kan het iedereen aanbevelen om met lichamelijke klachten contact op te nemen met Linda

 by Joris
Jaren succesvol geholpen

Ik ben al diverse jaren succesvol geholpen door Linda. Een therapeute die haar vak meer dan goed verstaat , maatwerk leverde voor mij, maar ook verbindend en inlevend is. Gewoon een vakvrouw.

 by Ad
Operatie voorkomen met therapie

Linda noem ik "de wonderdokter". Ze heeft me van diverse kwalen afgeholpen: nek, schouder, been. Ik denk wel 4 of 5 verschillende kwalen/behandelingen. Het meest opmerkelijk was een ernstige rugklacht in 2005 die tot operatie "spondylodese" zou moeten leiden. De operatie was al "geboekt"! De verwachte bijverschijnselen van de operatie bevielen me geenszins en ging daarmee naar Linda. Zij gaf op de haar bekende wijze oefeningen en houdingsadviezen mee, die ik tot op de dag van vandaag (12 jaar later!!!) trouw en gediciplineerd uitvoer. Géén operatie dus, AL 12 JAAR NIET!!
Ik heb haar ook geadviseerd aan vrienden van tennis- en bridgeclub, waaronder "uitbehandelde". Allen liepen met haar weg, tot grote tevredenheid! Een ware wonderdokter!

 by Silla
Pijn aan mijn schouder

Ik kwam bij Linda met pijn aan mijn schouder. Deze straalde uit vanuit mijn nek naar mijn bovenarm. Ze dachten dat het een hernia was, maar op een scan was niks te zien. Moest ik dan maar met de pijn blijven lopen? Gelukkig vond ik de site van Linda. Ik maakte een afspraak en ze wist meteen watvoor pijn ik had en waar die vandaan kwam. Ik leerde daarna in een paar weken hoe ik de pijn zelf weg kan masseren en ze gaf me adviezen mee over hoe ik bv moest liggen of op de computer moest kijken. Al gauw was de pijn veel minder en uiteindelijk was deze helemaal weg. Soms, als ik niet goed op mezelf let, komt de pijn weer terug. Ik kan deze dan weer makkelijk zelf wegmasseren en ik kan Linda altijd bellen voor advies. Ze leert je om het heft in eigen hand te nemen, zodat je niet van haar afhankelijk bent. Wel zo fijn. Ik kan Linda bij iedereen aanraden!

 by Donovan
vastzittende spieren tussen mijn schouderbladen en nek

Ik had last van vastzittende spieren tussen mijn schouderbladen en nek. D.m.v . van oefeningen die Linda heeft geadviseerd waarbij ik direct de betreffende spieren zelf kan aanpakken, zijn de spieren een stuk losser geworden. Buiten het feit dat Linda een uitstekende specialist is heeft ze ook een sterk vermogen tot relativeren, dus een fijne gesprekspartner. Bedankt Linda!

 by Ton
Pijnlijke uitstalling naar handen

Ik had een behoorlijke pijnlijke uitstalling naar mijn handen. Linda heeft mij zeer kundig geholpen om zelfstandig oefeningen uit te voeren. De zogenaamde Trigger point oefeningen, die je thuis kunt doen helpen echt goed, Na een stevige training kan ik direct zelf aan de slag en ben veel sneller hersteld waardoor ik echt veel beter ben geworden in mijn sport. en nu zelfs regelmatig het podium haal. Linda bedankt

 by Truus
klachten verminderen en houding verbeteren

De oefeningen die Linda mij leert geven ook precies aan waar ik zelf aan moet werken om de klachten te verminderen en mijn houding te verbeteren .
Ik ben blij dat ik gebruik mag maken van de kennis die zij heeft !!

 by Ouafae
Spanningsklachten

Linda heeft mij de Trigger point therapie oefeningen leren toepassen en eindelijk ben ik van de spanningsklachten in mijn nek en schouders af. De oefeningen pas ik nu iedere dag toe en ik heb zo een meditatie moment voor mezelf gecreëerd waarbij ik alle spanningen van de dag weg laat vloeien. Bedankt Linda!

 by Carla
Eindelijk iemand die me kan helpen

Eindelijk gehoord!
Eindelijk behandeld door iemand met verstand van zaken!
Eindelijk resultaat behaald!

Nu pijnvrij. Linda heeft naar oorzaak gevolg en oplossing gezocht en gevonden. Zij luisterde voelde en loste mijn klacht op. Al die massages bij verschillende fysio praktijken waren een pleister op de wonde. Linda trok er resoluut de pleister af. Nu huppel ik alweer bijna een jaar pijnvrij door het leven. Linda bedankt!

 by Renata
RSI klachten verholpen

Linda heeft me enorm geholpen met mijn RSI klachten waar ik al twee jaar mee rond liep. De behandelingen en oefeningen hebben mijn zeker geholpen, ik functioneer goed op mijn werk door de praktische oefeningen. Gelukkig geen pijn meer wanneer ik ga slapen!

 by Ine
Nekklachten bijna verdwenen en kan weer goed bewegen

In april 2016 ben ik bij Linda terecht gekomen i.v.m. nekklachten. Na jaren achter de microscoop en computer, zat mijn nek muurvast. Met Triggerpoint therapie en oefeningen zijn mijn nekklachten bijna verdwenen en kan ik mij weer goed bewegen. Ook werd er op mijn houding gelet. Intussen kreeg ik ook nog andere klachten, een skiblessure aan mijn arm en een bilspier, die vastzat. Voor alles had Linda een oplossing. Met veel oefenen ben ik nu bijna klachtenvrij. Hartelijk dank Linda en mocht er in de toekomst iets zijn, weet ik je te vinden.

 by Mia
ik wil gaan wandelen

In mei 2017 heb ik me aangemeld bij Linda. Na langdurig in een vicieuze cirkel van pijn te hebben geleefd was mijn zorgvraag "ik wil mijn houding verbeteren en ik wil gaan wandelen". De eerste sessies werd aandacht besteed aan mijn houding. Ik kreeg elke behandeling simpele waardevolle tips om te leren mijn houding te verbeteren. Helaas wilde het wandelen niet lukken. Ik had dure speciale wandelschoenen gekocht maar kon er niet op lopen. Bij podotherapeut zooltjes aangemeten gekregen wat ook niet de oplossing bracht. Linda heeft mij na mijn verhaal gehoord te hebben gevraagd op welke schoenen ik wel fijn kan lopen. Alleen op blote voeten! Ze heeft mij geadviseerd "waterschoentjes"of minimalistische schoenen te gaan kopen en het werkte. Ik kan nu ongeveer 10km wandelen op waterschoentjes, ik ben er hartstikke blij mee.

Ik ben heel erg blij dat ik voor mijn klachten Linda als therapeute heb gehad. Linda denkt verder dan de geijkte mogelijkheden is enthousiast en erg prettig als hulpverlener.

 by Liesbeth
Veel last van rug

Linda, bedankt voor je geweldig advies. Blijkbaar heb jij meer inzicht waar de problemen zitten, dan mijn huisarts. Een goede tip, en een probleem waar ik al drie maanden mee rondliep, bleek erg eenvoudig opgelost te kunnen worden.

Geverifieerd door MonsterInsights